Předokenní rolety vás překvapí svou funkcí

Nastěhovali jste se do samotného srdce města a zjistili jste, že vás v krásných kulisách historického jádra trápí hluk? Není divu, pokud vám pod okny denně projde několik stovek lidí anebo tam jezdí auta či vlak, můžete se s tichem rozloučit, a to včetně noci.

rolety

Nicméně dobrá zpráva pro vás je jistě to, že i taková situace má řešení. Můžete v něm spojit příjemné s užitečným a zastíněním svých oken proti slunci zároveň vyřešit i nepříjemnou hladinu zvuku v bytě, a ještě mnohé další věci.

Rolety na tisíc způsobů

Stačí, když si pořídíte předokenní rolety. To je spolehlivý způsob, jak hladinu hluku výrazně snížit. Samozřejmě je potřeba, aby vše fungovalo, mít rolety ve staženém stavu. Nicméně to je především v noci samozřejmé, protože nejenže vás stažené rolety zbaví hluku, ale ze spaní už vás nebude vytrhávat ani světelný smog, třeba z blízké pouliční lampy.

Ochrání vás před teplem a ušetří peníze za vytápění
Nicméně velice výhodné je i to, že rolety fungují ve staženém stavu také jako dokonalá tepelná izolace, což oceníte nejen v zimě, ale také v parných létech, která nyní často panují. Skrze předokenní rolety tak dovnitř domu v létě nevnikne horký vzduch a sluneční žár zůstane bezpečně za vašimi roletami. Podobně v zimě neunikne žádné teplo z domu ven. Tato praktická vlastnost vám tak může ušetřit nemálo peněz za vytápění anebo za chod klimatizace.

okenice

Praktický bezpečnostní prvek
A pokud se náhodou obáváte o své bezpečí a máte strach z bytových zlodějů, tak i v tomto ohledu rolety oceníte. Stažené rolety jsou účinnou bariérou proti jejich vniknutí do interiéru skrze okna.

© 2024 Eosbn All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.